Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g13g44kcal0.6g8.7g0.7g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g13g18kcal0.7g2.4g0.6g0g
Vispikerma Flora 20%13g28kcal0.4g0.6g2.5g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g226kcal3.8g32.6g7.8g1.6g
Valittu annoskoko85g113kcal1.9g16.3g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g56kcal1g8.2g2g0.4g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.2g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397