Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton63g90kcal7.6g0g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g1g7.7kcal0g0g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g57kcal2g0.6g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g380kcal19.6g1.8g31.8g0g
Valittu annoskoko85g190kcal9.8g0.9g15.9g0g
Annoskoko puolitettuna43g95kcal4.9g0.5g8g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703