Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g3.1g10kcal0.4g1.7g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g61kcal7g5g1.6g0.2g
Valittu annoskoko85g31kcal3.5g2.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g15kcal1.8g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207