J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 675g240kcal1.1g48g0.6g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g125g488kcal0g122.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1455kcal2.2g341g1.2g27g
Valittu annoskoko850g728kcal1.1g170.5g0.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna425g364kcal0.6g85.3g0.3g6.8g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403