Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1600g2048kcal238.4g0g144g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Vehnäjauho, sunnuntai320g1120kcal38.4g227.2g6.7g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 5600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g200g920kcal1g1g102g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g9612kcal589g534g612.6g42.8g
Valittu annoskoko8520g4806kcal294.5g267g306.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna4260g2403kcal147.3g133.5g153.2g10.7g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403