Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse39g292kcal0g0g32.3g0g
Sipulikuutiot rainbow88g8.8kcal1.3g1.3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%219g186kcal2.2g9.9g15.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g88g149kcal6.6g1.3g13.1g0g
Poronkäristys, Polarica420g547kcal84.1g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2364kcal188.4g25g171.8g0g
Valittu annoskoko854g1182kcal94.2g12.5g85.9g0g
Annoskoko puolitettuna427g591kcal47.1g6.3g43g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713