Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1910g3170kcal362.8g0g190.9g0g
Sipuli 263g79kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g955g1297kcal49.6g242.5g11.9g22.2g
Vesi, vesijohtovesi 4774g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3.1g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu573g722kcal63g1.7g51.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g10908kcal968.8g572.8g517.2g62g
Valittu annoskoko8544g5454kcal484.4g286.4g258.6g31g
Annoskoko puolitettuna4272g2727kcal242.2g143.2g129.3g15.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468