Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 160g64kcal1.4g8.7g0.6g5.5g
Sokeri 55g221kcal0g54.4g0g0g
Vesi641g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g570kcal2.8g126.2g1.2g11g
Valittu annoskoko856g285kcal1.4g63.1g0.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna428g143kcal0.7g31.6g0.3g2.8g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114