KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g673g3701kcal67.3g153.4g288g0g
Voi, 1 tl, 5 g1794g13099kcal17.9g17.9g1435.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton449g1436kcal103.6g47.1g93.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka897g3355kcal10.8g825.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4486g5652kcal493.4g13.5g403.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g269g1615kcal64.6g17.8g145.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g57715kcal1515.2g2150.2g4731.6g0g
Valittu annoskoko8568g28858kcal757.6g1075.1g2365.8g0g
Annoskoko puolitettuna4284g14429kcal378.8g537.6g1182.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156