Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaatti 2998g683kcal16.8g103.4g9g42g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4797g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17172g3087kcal71.2g327.2g137g116.2g
Valittu annoskoko8586g1544kcal35.6g163.6g68.5g58.1g
Annoskoko puolitettuna4293g772kcal17.8g81.8g34.3g29.1g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781