Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 300g146kcal3.5g28.5g0.6g4.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.4g126.1g2.2g6.3g
Vesi3603g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos120g865kcal0.6g0.6g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Naudanpaisti 3002g3331kcal650g0g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g10758kcal1384.8g400g387g42.8g
Valittu annoskoko8592g5379kcal692.4g200g193.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna4296g2690kcal346.2g100g96.8g10.7g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579