Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 15g4.9kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8kcal0g1.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.7g4.2kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g77kcal0.2g16.2g0.6g1g
Valittu annoskoko86g39kcal0.1g8.1g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g19kcal0.1g4.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.4g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353