J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 68g24kcal0.1g4.9g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g49kcal0g12.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g147kcal0.2g34.6g0.2g2.8g
Valittu annoskoko86g74kcal0.1g17.3g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna43g37kcal0.1g8.7g0.1g0.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403