Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska 52g15kcal0.3g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g72kcal1.4g8.4g3.4g3g
Valittu annoskoko86g36kcal0.7g4.2g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.4g2.1g0.9g0.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g4.9g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216