Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g50kcal2g8.2g1g1.6g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Mansikka 37g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g305kcal5g37.4g14g5.2g
Valittu annoskoko87g152kcal2.5g18.7g7g2.6g
Annoskoko puolitettuna43g76kcal1.3g9.4g3.5g1.3g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557