Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 150g49kcal0.7g5.2g1.1g5g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 24g80kcal0g19.4g0g0.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g6.9g42kcal0.5g4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g772kcal2.4g163.4g7g10.6g
Valittu annoskoko860g386kcal1.2g81.7g3.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna430g193kcal0.6g40.9g1.8g2.7g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353