J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 683g243kcal1.1g48.6g0.6g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g127g493kcal0g123.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1473kcal2.2g345g1.2g27.4g
Valittu annoskoko860g736kcal1.1g172.5g0.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna430g368kcal0.6g86.3g0.3g6.9g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403