Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 600g380kcal18g28.8g21g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.6g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2897kcal58.8g258.6g181g0g
Valittu annoskoko864g1449kcal29.4g129.3g90.5g0g
Annoskoko puolitettuna432g724kcal14.7g64.7g45.3g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979