Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark2400g12720kcal189.6g768g1008g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3600g4536kcal396g10.8g324g0g
Voi 2400g17410kcal28.6g9.6g1951.2g0g
Canderel makeutusjauhe120g461kcal3.5g111.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g71693kcal1293g1816g6696g0g
Valittu annoskoko8640g35847kcal646.5g908g3348g0g
Annoskoko puolitettuna4320g17923kcal323.3g454g1674g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881