Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g468g131kcal2.8g27.9g0.9g11.7g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Basilika, tuore721g288kcal22.3g36g5.8g28.1g
Soijakastike 259g157kcal13.4g24.6g0.2g0g
Vesi721g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1441g4655kcal720.6g432.4g7.2g79.3g
Rypsiöljy 324g2868kcal0g0g324.3g0g
Tomaattimurska 3603g1059kcal20.2g191g7.2g68.5g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki721g1081kcal7.2g43.2g93.7g5g
Mustapippuri 22g61kcal2.4g8.3g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g20793kcal1587.2g1561.4g881.4g408.8g
Valittu annoskoko8640g10397kcal793.6g780.7g440.7g204.4g
Annoskoko puolitettuna4320g5198kcal396.8g390.4g220.4g102.2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232466