Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3504g1919kcal55.7g459.4g6g29.8g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1502g4550kcal285.3g7.5g375.4g0g
Kananmuna kuoreton 2203g3142kcal275.3g6.6g225.8g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 270g2390kcal0g0g270.3g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g24422kcal1249.8g1012.2g1758g85.4g
Valittu annoskoko8640g12211kcal624.9g506.1g879g42.7g
Annoskoko puolitettuna4320g6105kcal312.5g253.1g439.5g21.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874