JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)1360g3060kcal81.6g544g68g27.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g480g432kcal7.2g96g2.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2000g6000kcal460g0g460g0g
Jauheliha, sika-nauta 4800g10629kcal840g0g816g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g40242kcal2777.6g1280g2692.8g54.4g
Valittu annoskoko8640g20121kcal1388.8g640g1346.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna4320g10061kcal694.4g320g673.2g13.6g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075