Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg4667g2473kcal65.3g532g9.3g0g
Atria kevyt jauheliha1867g3173kcal354.7g0g186.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1167g1400kcal39.7g42g116.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl933g793kcal13.1g41.1g65.3g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g15680kcal945.6g1230.2g756g0g
Valittu annoskoko8680g7840kcal472.8g615.1g378g0g
Annoskoko puolitettuna4340g3920kcal236.4g307.6g189g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643