Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg47g25kcal0.7g5.3g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g158kcal9.6g12.2g7.8g0g
Valittu annoskoko87g79kcal4.8g6.1g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna44g39kcal2.4g3.1g2g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643