Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g8.9g16kcal0.7g0.4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras18g63kcal2.4g11.8g0.5g1.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 18g41kcal3.4g0g3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g255kcal14g25g10.4g2.4g
Valittu annoskoko87g127kcal7g12.5g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g64kcal3.5g6.3g2.6g0.6g
Arvot/100g100g146kcal8g14.3g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978