Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g28g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g182kcal7.6g2g15.8g0g
Valittu annoskoko88g91kcal3.8g1g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna44g46kcal1.9g0.5g4g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102