Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g10g44kcal0g0g4.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Maitosuklaa 19g102kcal1.9g9.5g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g609kcal11.2g83.2g24.8g1.6g
Valittu annoskoko88g305kcal5.6g41.6g12.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g152kcal2.8g20.8g6.2g0.4g
Arvot/100g100g347kcal6.4g47.4g14.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419