Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.3g16kcal0.8g1.1g0.9g0.9g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.4g1.3kcal0.1g0.1g0g2.4g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g10g33kcal1.1g6.2g0.3g1.2g
Auringonkukansiemen 6.6g39kcal1.5g0.8g3.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g178kcal7g16.4g9g9.8g
Valittu annoskoko88g89kcal3.5g8.2g4.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal1.8g4.1g2.3g2.5g
Arvot/100g100g101kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502