Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä5307g19637kcal318.4g1645.3g1326.8g53.1g
Valio maustettu rahka, vanilja2123g3397kcal155g339.7g148.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g1274g1898kcal8.9g454.7g0g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g49863kcal964.6g4879.4g2950.8g131.6g
Valittu annoskoko8704g24932kcal482.3g2439.7g1475.4g65.8g
Annoskoko puolitettuna4352g12466kcal241.2g1219.9g737.7g32.9g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640