Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g169g1230kcal1.7g1.7g134.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g752kcal22.3g153.4g2.6g7.7g
Sokeri 144g584kcal0g143.7g0g0g
Mustikka metsä- 225g99kcal1.1g14.4g1.3g7.4g
Kaurahiutale 45g168kcal6.5g25.6g3.3g4.5g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g5898kcal79.2g691g296.6g39.2g
Valittu annoskoko873g2949kcal39.6g345.5g148.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna437g1475kcal19.8g172.8g74.2g9.8g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181