Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu1001g310kcal7g55g1g14g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g800g324kcal4g59.2g4.8g15.2g
Vesi6003g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow180g584kcal0.2g145.9g0.2g2.5g
Sokeri 800g3249kcal0g799.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g8933kcal22.4g2119.4g12g63.4g
Valittu annoskoko8784g4466kcal11.2g1059.7g6g31.7g
Annoskoko puolitettuna4392g2233kcal5.6g529.9g3g15.9g
Arvot/100g100g51kcal0.1g12.1g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207