Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse405g3000kcal0g0g332.4g0g
Sipulikuutiot rainbow901g90kcal13.5g13.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2252g1915kcal22.5g101.4g157.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g901g1532kcal67.6g13.5g135.1g0g
Poronkäristys, Polarica4324g5622kcal864.9g0g259.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g24316kcal1937g256.8g1769.4g0g
Valittu annoskoko8784g12158kcal968.5g128.4g884.7g0g
Annoskoko puolitettuna4392g6079kcal484.3g64.2g442.4g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713