Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 1576g5086kcal187.3g952.8g31.5g91.4g
Auringonkukansiemen 1401g8321kcal322.3g176.5g693.6g84.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 420g2834kcal113g29g243.8g51.7g
Mustaherukka 3503g2064kcal37.1g273.2g14g203.2g
Banaani, kuorittu 1822g1585kcal19.3g333.3g7.3g32.8g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g39779kcal1358g3529.6g1980.4g926.4g
Valittu annoskoko8792g19890kcal679g1764.8g990.2g463.2g
Annoskoko puolitettuna4396g9945kcal339.5g882.4g495.1g231.6g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428075