Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 16g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g16g27kcal0.4g0.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g147kcal8g9g8.4g0.8g
Valittu annoskoko88g74kcal4g4.5g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal2g2.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.5g5.1g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659