Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 5.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g34g63kcal0.9g0.4g6.6g0.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g1.4g11kcal0g0g1.3g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g37g35kcal1.1g7.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g272kcal8.4g16.6g19.2g2.6g
Valittu annoskoko88g136kcal4.2g8.3g9.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g68kcal2.1g4.2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g154kcal4.8g9.4g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292