Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%22g26kcal0.6g1g2.2g0g
Philadelphia Light tuorejuusto11g21kcal0.9g0.4g1.8g0g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g134kcal8g5.4g8.4g2.8g
Valittu annoskoko88g67kcal4g2.7g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g34kcal2g1.4g2.1g0.7g
Arvot/100g100g76kcal4.5g3.1g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484