Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 39g13kcal1.2g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g19g14kcal2.3g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g239kcal11.2g42g2.2g0.8g
Valittu annoskoko89g119kcal5.6g21g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g60kcal2.8g10.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886