Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g2400g8400kcal192g1800g40.8g72g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Kanaliemi laimennettu 6000g595kcal16.2g25.8g47.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g23829kcal424.4g3659.6g816.4g147.6g
Valittu annoskoko8800g11915kcal212.2g1829.8g408.2g73.8g
Annoskoko puolitettuna4400g5957kcal106.1g914.9g204.1g36.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080