Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper117g841kcal1.2g1.2g93.4g0g
Sokeri 62g251kcal0g61.8g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka234g712kcal22.6g142.4g4.7g35g
Mustikka467g156kcal2.3g29.9g1.9g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g3929kcal52.6g472.8g200g100.8g
Valittu annoskoko882g1964kcal26.3g236.4g100g50.4g
Annoskoko puolitettuna441g982kcal13.2g118.2g50g25.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277