Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1523g11120kcal15.2g15.2g1218.6g0g
Sokeri 1619g6569kcal0g1616.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1257g1793kcal157.1g3.8g128.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g762g457kcal28.2g55.6g15.2g0g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.4g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g76g305kcal0g75.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1980g6795kcal201.8g1386.2g23.8g69.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 91g338kcal16.9g10.1g19.8g27.8g
Marianne crush 150g1143g4913kcal13.7g982.5g96g19.4g
Voi, 1 tl, 5 g62g450kcal0.6g0.6g49.4g0g
Sokeri 66g266kcal0g65.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g31g18kcal1.1g2.2g0.6g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.8g14kcal0.7g0.4g0.8g1.2g
Marianne crush 150g47g200kcal0.6g40g3.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g67333kcal905g8657g3126.2g243g
Valittu annoskoko8832g33667kcal452.5g4328.5g1563.1g121.5g
Annoskoko puolitettuna4416g16833kcal226.3g2164.3g781.6g60.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050