Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 150g1322kcal0g0g149.5g0g
Sipuli 587g178kcal7.3g28.2g1.2g10g
Valkosipuli 85g93kcal6.7g13.9g0.5g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2670g534kcal16g101.5g8g37.4g
Tomaattimurska 5340g1570kcal29.9g283g10.7g101.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g7393kcal119.8g853.2g339.8g301.4g
Valittu annoskoko8832g3696kcal59.9g426.6g169.9g150.7g
Annoskoko puolitettuna4416g1848kcal30g213.3g85g75.4g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216