Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 3003g15468kcal493.8g0g1522.4g0g
Herkkusieni 801g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Pasta Torino tumma2503g8760kcal450.5g1476.7g97.6g150.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2002g1702kcal20g70.1g140.2g0g
Sipuli (kuorittu)551g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g52411kcal1976.6g3151.2g3527.8g343.2g
Valittu annoskoko8860g26206kcal988.3g1575.6g1763.9g171.6g
Annoskoko puolitettuna4430g13103kcal494.2g787.8g882g85.8g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201