Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit1401g364kcal12.6g67.3g4.2g32.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2452g1471kcal36.8g318.8g2.5g22.1g
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Nakki,popsi grillinakki1401g3629kcal168.1g78.5g294.2g2.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g35g231kcal0g0g25.9g0g
Maustepippuri, annos 1g35g1.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17724g11569kcal443.4g930.2g669.8g114.2g
Valittu annoskoko8862g5784kcal221.7g465.1g334.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna4431g2892kcal110.9g232.6g167.5g28.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468