Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki14g37kcal1.7g0.8g3g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g116kcal4.4g9.4g6.8g1g
Valittu annoskoko89g58kcal2.2g4.7g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal1.1g2.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468