KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g7g39kcal0.7g1.6g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g136kcal0.2g0.2g15g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4.7g15kcal1.1g0.5g1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka9g35kcal0.1g8.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g601kcal15.8g22.4g49.4g0g
Valittu annoskoko89g301kcal7.9g11.2g24.7g0g
Annoskoko puolitettuna45g150kcal4g5.6g12.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.9g12.6g27.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156