Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaisti 31g35kcal6.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g112kcal14.6g4g4g0.4g
Valittu annoskoko90g56kcal7.3g2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g28kcal3.7g1g1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal8.1g2.2g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579