Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g53g168kcal0.5g40.9g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g53g473kcal0g0g52.5g0g
Punajuuri 788g302kcal7.9g54.3g1.6g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1785g1885kcal16.8g190.4g108.2g39.4g
Valittu annoskoko893g943kcal8.4g95.2g54.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna446g471kcal4.2g47.6g27.1g9.9g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634