Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 6032g6462kcal1393.5g0g90.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1207g253kcal3.6g19.3g0g1.2g
Oliiviöljy 1013g8962kcal0g0g1013.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original169g118kcal6.8g13.5g5.1g5.1g
Hunaja 483g1594kcal2.4g389.9g0g0g
Mustapippuri 24g68kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g34915kcal2817.8g863.8g2219.6g25.4g
Valittu annoskoko8928g17457kcal1408.9g431.9g1109.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna4464g8729kcal704.5g216g554.9g6.4g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744