Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g100g136kcal5.2g25.4g1.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g1142kcal101.4g60g54g6.6g
Valittu annoskoko895g571kcal50.7g30g27g3.3g
Annoskoko puolitettuna448g286kcal25.4g15g13.5g1.7g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468