Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 31g15kcal0.4g3g0.1g0.5g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Naudanpaisti 313g347kcal67.7g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g1121kcal144.2g41.8g40.2g4.6g
Valittu annoskoko895g560kcal72.1g20.9g20.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna448g280kcal36.1g10.5g10.1g1.2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579